ECRIS – European Criminal Records Information Services (Serviciul European de Informații privind Cazierele Judiciare)

 

Verificarea cazierelor judiciare românești

Sunteți sigur că bona pe care o angajați este persoana potrivită? I-ați văzut cazierul ?
Cum puteți avea totală încredere într-un potențial angajat sau viitor furnizor dacă nu îi cunosteti trecutul penal?

ECRIS vă ajută în procesul de verificare al cazierului judiciar pentru persoanele cu care doriți să aveți o colaborare sigură, precum potențiali angajați sau viitoare bone pentru copilul dumneavoastră. Acest serviciu este disponibil pentru 25 de țări membre ale Uniunii Europene.

Puteți comanda verificarea cazierului unei persoane (ex. angajați potențiali sau actuali, potențiali chiriași, bone, etc.) în România sau în oricare dintre celelalte țări disponibile. Click aici pentru a accesa lista completă.

 

Este extrem de simplu!

1 Candidatul completează un formular ECRIS de doar două pagini
2 Ne trimiteți versiunea scanată a formularului pe email și originalul prin poștă.
3 În final (de regulă după cca. 2 zile), veți primi pe email cazierul judiciar scanat. Originalul este disponibil pentru livrarea prin poștă.

 

Este original!

Certificatul de cazier judiciar este obținut de la autoritatea centrală responsabilă, respectiv Direcția Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, subordonată Inspectoratului General al Poliției Române, de către omologul său dintr-un alt stat al Uniunii Europene. Certificatul este autentificat, purtând ștampila organelor competente din statul respectiv! Click aici pentru a vedea o mostră.

 

Este perfect legal!

Obținerea certificatului de cazierului judiciar al unei persoane este în conformitate cu legislația Uniunii Europene în domeniu.
În funcție de legislația aferentă țării dumneavoastră, puteți utiliza certificatul pentru angajare sau pentru orice alt scop admis prin lege. De exemplu, puteți verifica trecutul infracțional al:
-potențialilor angajați;
-actualilor angajați;
-unui furnizor;
-viitoarei bone;
-chiriașilor, etc.;

Ați aplicat la un job sau sunteți în căutarea unui loc de muncă?
Arătați-i angajatorului că sunteți o persoană proactivă și care nu a săvârșit nici o infracțiune, comandând acum raportul dumneavoastră ECRIS. Accesați secțiunea Candidați pentru detalii.