ECRIS – European Criminal Records Information Services (Europæisk Straffeattest Informationsservices)

Check din danske straffeattest

ECRIS giver dig mulighed for at tjekke jobansøgeres og individuelles straffeattester i de 25 lande tilknyttet den Europæiske Union.

Du kan bestille straffeattester på en person (eks. en jobkandidat, ansatte, potentielle lejere, barnepigen osv.) i Danmark og alle andre understøttede lande. Klik her for at se den fulde liste.

 

Det er nemt!

1 Få kandidaten til at udfylde en to-siders applikationsformular
2 Send en scan til os på e-mail og en trykt kopi med posten.
3 Ved fuldførelse (som regel efter et par dage) e-mailer vi et scan retur af certifikatet (en udprintet kopi er også muligt med post).

 

Det er Autentisk!

Danske straffeattester er skaffet fra det danske Centrale Kriminalregister – Det Centrale Kriminalregister – af deres sidestykke i en anden Europæisk medlemsstat. Certifikatet er autentisk med et vådt stempel fra kriminalregistrets kontor. Klik her for at se en prøve.

 

Det er lovligt!

Processen med at skaffe straffeattester er i overensstemmelse med relevante EU lovgivninger. Afhængig af lovgivningen i dit land kan du bruge certifikatet til ansættelse eller andet formål, som er tilladt af loven. Dette kan betyde, at du kan tjekke den kriminelle baggrund på:
– Jobkandidater
– Ansatte
– Leverandører
– Barnepigen
– Udlejer
…. Og flere.

Er du en jobansøger? Vis din kontaktperson, at du er en proaktiv ansat med en ren straffeattest ved at bestille en ECRIS rapport. Klik Kandidater for at finde ud af mere.